SUSTAINABLE

Sustainable staat voor duurzaamheid. We willen een gezonde lifestyle creëren die jij je hele leven aan kan houden. Geen diëten en trainingsschema’s die niet vol te houden zijn. Het grootste deel van wat je op een dag doet, komt voort uit gewoontes. Dit kunnen ‘gezonde gewoontes’ zijn, maar dus ook ‘ongezonde gewoontes’. Bij Sustrain Strong kijken we welke gewoontes veranderd moeten worden en welke gewoontes al bevorderlijk zijn voor je gezondheid. Ieder mens is uniek en daar houden we bij Sustrain Strong rekening mee! Het veranderen van gewoontes neemt gemiddeld gezien rond de 66 dagen en daarom zijn wij van mening dat zogenaamde ‘shortcuts’ niet de oplossing zijn voor een gezonde lifestyle. 

TRAIN

We trainen het fysiek en de mentale gezondheid door middel van wetenschappelijk onderbouwde methoden. Alle trainingen worden specifiek voor jouw doelstellingen en voorkeuren gemaakt. Zo is de intensiteit, duur en de type training altijd gebaseerd op jouw fysieke gesteldheid en doelstelling. In de trainingen zit een logische opbouw, waardoor progressie onvermijdelijk is. Tevens wordt er rekening gehouden met je beschikbare trainingstijd, zodat ‘geen tijd’ nooit meer een excuus is. Door middel van onze trainingen willen we je laten inzien dat trainen niet alleen goed voor je is, maar ook leuk kan zijn! Het verleggen van je grenzen tijdens deze trainingen heeft een positief effect op je mentale gezondheid. Zo vertalen we de fysieke inspanning in je dagelijks denken en doen.

STRONG

Samen creëren we een sterk lichaam en een sterke mentaliteit. Het sterke lichaam om je gezond en sterk te voelen en om leuke dingen in het leven te kunnen doen, en de mentaliteit om de juiste keuzes te maken voor een gezonde lifestyle. Hierdoor maken we van oude gewoontes verleden tijd en zorgen we voor permanente verandering. Geen terugval in het oude patroon is waar we bij Sustrain Strong keihard aan werken. Bij Sustrain Strong willen we je niet aan het lijntje houden, maar willen we je fysiek en mentaal sterk maken om zelfstandig de weg voort te kunnen zetten. Weten welke stappen je moet nemen om niet alleen gezond en sterk te worden, maar ook om te blijven! 

Get out of your

Comfort Zone