Het belangrijkste voordeel van een online coach is dat je zelfdiscipline opbouwt. We bieden je hulp bij alle aspecten van een gezonde lifestyle, maar je moet het zelf uitvoeren! Dit betekendt dus ook dat je zelf de intensiteit in je trainingen moet stoppen en er geen personal trainer is die je pusht. Door het zelf te doen, bouw je zelfdiscipline op. Motivatie komt en gaat, maar discipline blijft. Zo blijf je, als je klaar bent met het lifestylepakket, gedisciplineerd in je trainingen en heb je niet het gemis van een zogenaamde ‘stok achter de deur’. Daarnaast is het een groot voordeel dat jij je coach altijd binnen handbereik hebt door middel van je smartphone. De ’24/7′ optie om vragen te stellen, zorgt er voor dat jij nooit hoeft te wachten op een volgende afspraak om je vragen te stellen.
Het is absoluut mogelijk om vrijblijvend kennis te maken! Je kunt contact met ons opnemen via info@sustrain-strong.com of vul het contactformulier in op de website! Vermeld hierbij je vraag en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Nee, trainen bij een sportschool is geen ‘verplichting’. Bij Sustrain Strong vinden we plezier in training erg belangrijk. Als dit voor jou bij een sportschool niet van toepassing is, zijn er nog genoeg andere opties om tot je fysieke inspanningen te komen! Wel raden we het in eerste instantie aan om krachttraining op te pakken, omdat het enorm veel voordelen heeft voor het fysieke en mentale welzijn.
Bij Sustrain Strong staan we voor duurzame oplossingen voor de lange termijn en naar onze mening passen voedingsschema’s daar niet bij. Wij focussen onder andere op aanpassingen in het voedingspatroon, je totale calorie-inname en je verhouding van macronutriënten. Daarnaast leren we je handige tips en tricks om van voeding je vriend te maken in plaats van je struikelblok. Ook wordt hierbij rekening gehouden met het feit dat ieder mens uniek is en een eigen ritme heeft.
Als je klaar bent of wilt stoppen met het lifestylepakket meld je dit bij je coach. De maand dat je je afmeld is de laatste maand die je dient te betalen. Opzeggen is dus op elk moment mogelijk en daarom werken wij met betaling per maand. We willen niet dat je een verplicht aantal maanden ‘vast zit’ aan je pakket. Als je coach vindt dat het tijd is om op eigen benen te staan, krijg je dit voor het eind van de maand te horen, om onnodige kosten te voorkomen.