FAQ

Het belangrijkste voordeel van online coaching is dat je zelfdiscipline opbouwt. We bieden je hulp bij alle aspecten van een gezonde lifestyle, maar je moet het zelf uitvoeren! Dit betekent dus ook dat je zelf de intensiteit in je trainingen moet stoppen en er geen personal trainer is die je pusht. Door het zelf te doen, bouw je zelfdiscipline op. Motivatie komt en gaat, maar discipline blijft. Zo blijf je, als je klaar bent met onze online coaching, gedisciplineerd en heb je niet het gemis van een zogenaamde ‘stok achter de deur’. Daarnaast is het een groot voordeel dat jij je online coach altijd binnen handbereik hebt door middel van je smartphone. De ’24/7′ optie om vragen te stellen, zorgt er voor dat jij nooit hoeft te wachten op een volgende afspraak om je vragen te stellen.
Nee, trainen bij een sportschool is geen ‘verplichting’. Bij Sustrain Strong vinden we plezier in training erg belangrijk. Als dit voor jou bij een sportschool niet van toepassing is, zijn er nog genoeg andere opties om tot je fysieke inspanningen te komen! Samen met jouw online coach ga je op zoek naar een duurzaam sportpatroon. Wel raden we het in eerste instantie aan om krachttraining op te pakken, omdat het enorm veel voordelen heeft voor het fysieke en mentale welzijn.
Het is absoluut mogelijk om vrijblijvend kennis te maken! Je kunt contact met ons opnemen via info@sustrain-strong.com of vul het contactformulier in op de website! Vermeld hierbij je vraag en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Bij Sustrain Strong staan we voor duurzame oplossingen voor de lange termijn en naar onze mening passen voedingsschema’s daar niet bij. Wij focussen onder andere op aanpassingen in het voedingspatroon, je totale calorie-inname en je verhouding van macronutriënten. Daarnaast leren we je handige tips en tricks om van voeding je vriend te maken in plaats van je struikelblok. Ook wordt hierbij rekening gehouden met het feit dat ieder mens uniek is en een eigen ritme heeft.

Yes, de optie tot alleen een trainingsprogramma is zeker mogelijk. Hierbij wordt een trainingsschema op maat gemaakt die specifiek aansluiten bij jouw doelstellingen. Net als bij online coaching werken we met terugkoppelmomenten en helpen we jou met het juist uitvoeren van alle oefeningen door middel van videoanalyses.

Als je klaar bent of wilt stoppen, meld je dit bij je online coach. Afmelden kan nadat je je pakketduur hebt afgerond, tenzij je online coach vindt dat je al zelfstandig door kan gaan. Als je online coach vindt dat het tijd is om op eigen benen te staan, krijg je dit voor het eind van de maand te horen om onnodige kosten te voorkomen. Na het voltooien van onze online coaching kan je de rest van je leven gezond doorzetten met de stappen die je hebt geleerd. Mocht je door willen gaan nadat je pakket is afgelopen, dan kan deze per maand worden verlengd.